Αυτοματοποιήστε τις κρατήσεις μέσω του τον δικτυακού σας τόπου

Μειώστε τον φόρτο εργασίας που απαιτείται για την ενοικίαση αυτοκινήτου

Χρησιμοποιείστε το motorentals για τις online σας κρατήσεις, διαχειριστείτε τιμές & διαθεσιμότητες και δώστε τη δυνατότητα στον επισκέπτη να πραγματοποιεί επιβεβαιωμένη κράτηση γρήγορα και απλά σε 3 μόλις βήματα

Rent a Car Booking Engine

Γιατί motorentals.gr;

Υψηλή τεχνολογία, απλός χειρισμός, ευελιξία, αξιοπιστία

Εύκολο Setup

Προσθέστε αυτοκίνητα, τιμές, διαθεσιμότητες, πολιτικές, φωτογραφίες, πρόσθετες υπηρεσίες, τυχόν εκπτώσεις, επιβαρύνσεις, ή περιορισμούς και είστε έτοιμοι.

Φιλικό στα κινητά

Απλή στον χειρισμό και ισχυρή διαχείριση, φιλικό περιβάλλον για την εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων και για τον πελάτη, συμβατό με φορητές συσκευές (κινητά, tablets).

Ευελιξία

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να επιλέξουν πρόσθετα όπως επιπλέον οδηγός, είδος ασφάλισης, παιδικό κάθισμα, κλπ, με ένα απλό κλικ.

Κριτικές

Έχετε την δυνατότητα ενεργοποίησης αξιολογήσεων από τις ενοικιάσεις των αυτοκινήτων σας. Χτίστε το προφίλ σας με κριτικές και αξιολογήσεις από τις δικές σας κρατήσεις.

Ωφεληθείτε από το σύστημα κρατήσεων

RENT A CAR - BOOK ONLINE

Το motorentals σας δίνει την δυνατότητα να διαχειριστείτε τα αυτοκίνητα σας και να εμφανίσετε τις διαθεσιμότητες και τις τιμές τους online. Έτσι ο πελάτης μπορεί να να κάνει αναζήτηση για τις ημερομηνίες που επιθυμεί, να επιλέξει το αυτοκίνητο της αρεσκείας του με την πολιτική ακύρωσης που επιθυμεί, τις επιπλέον παροχές (GPS, κατηγορία ασφάλειας, κλπ) και να κάνει κράτηση σε 3 μόλις βήματα με άμεση επιβεβαίωση.

Ευελιξία

Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του motorentals

Δυνατότητα διαφορετικών κατηγοριών ασφάλισης ανά αυτοκίνητο, δυνατότητα διαφορετικού εύρους ηλικίας οδηγού ανά αυτοκίνητο, πολιτικές κρατήσεων και ακυρώσεων.

Με μια ματιά

  • Απεριόριστος αριθμός οχημάτων
  • Πρόσθετα ανά αυτοκίνητο
  • Ορισμός δυνατών ωρών παράδοσης και παραλαβής
  • Ευέλικτος τρόπος καθορισμού ημερολογιακής ημέρας
  • Πολιτικές κράτησης και ακύρωσης
  • Άμεση επιβεβαίωση ενοικίασης αυτοκινήτου

Συχνές ερωτήσεις

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ;
Δεν υπάρχει καμία δέσμευση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το motorentals για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ SITE ΜΟΥ;
Το motorentals δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Σας παρέχουμε το link ή/και την φόρμα κρατήσεων που θα τοποθετήσει ο διαχειριστής του δικτυακού σας τόπου σε αυτόν.
ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ ΤΟ SETUP;
Εξαρτάται από τον αριθμό αυτοκινήτων που θα καταχωρήσετε. Σε γενικές γραμμές το setup είναι απλό, και σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη για την ολοκλήρωσή του.
Online κρατήσεις

Ολοκληρωμένες λύσεις

Μηχανή Κρατήσεων + Κατασκευή Website

Κατασκευή δικτυακών τόπων ενοικιάσεων αυτοκινήτων, υψηλών προδιαγραφών, φιλικών προς τους χρήστες, τις μηχανές αναζήτησης και τις φορητές συσκευές

 

Μετατρέψτε τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας σε πελάτη σας

Διαθέτουμε τη γνώση και την πείρα να δημιουργήσουμε ένα υψηλών προδιαγραφών website που θα κρατήσει τους επισκέπτες σε αυτό, θα τους εμπνεύσει εμπιστοσύνη και θα δώσει ώθηση στις online κρατήσεις.

Ευχαριστημένοι πελάτες

Κάντε κλικ στα logos για να δείτε το motoRentals σαν πελάτης

Θέλετε να ξεκινήσετε; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας

Πληκτρολογήστε τον παραπάνω αριθμό:

TOP